TBR FEBRUARI

Posted 1 februari 2019 by Silke (boekinwonderland) in TBR, Video / 0 Comments

Can you believe January is all ready over. The first month of the year up and gone…. February is there and that kind of feels like the last month of the winter. Because March is already early spring right? February is also the month that the lovely Sarah-Jane from the book life organizes Faebruary. A readathon I enjoyed immensely last year. So of course I had to join this year as well.
If you want to know all about Faebruary be sure to check out Sarah-Janes video and the goodreads group!

Curious what I am planning to read? Check out this video!

 

Kunnen jullie geloven dat Januari er bijna opzit? Neen toch… het jaar is gewoon voorbij gevlogen!!!! Februari staat ondertussen voor de deur en dat voelt toch wel een beetje als de laatste maand van de winter. Maart mag je toch al rekenen als heel vroege lent of niet? Maar februari is ook de maand dat Sarah-Jane van het youtube kanaal The Booklife Faebruary organiseert. Vorig jaar deed ik met veel plezier mee met deze readathon en natuurlijk kon ik niet anders dan ook dit jaar weer aansluiten. 
Ben je benieuwd wat Faebruary juist wil zeggen. Neem dan zeker een kijkje op Sarah-Jane’s kanaal en de goodread group.

Benieuw wat voor elfen boeken ik allemaal ga lezen! Je ontdekt het hier!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.