A Year in Numbers – 2018

Posted 9 januari 2019 by Silke (boekinwonderland) in Wrap up / 0 Comments

We are all-ready the second week of January 2019! Time is flying by and I still have to look back at 2018.  But hey, it is ok to do 2018 articles and videos throughout January isn’t it! So be prepared because there is more to come! The best books, the most disappointing books…  they are all planned and ready to be published. But today I want to talk numbers with you guys!

Kan je geloven dat we al de tweede week van januari 2019 zijn? De tijd vliegt voorbij en ik heb nog niet eens teruggekeken op 2018! Maar ik vind het helemaal ok om de ganse maand januari artikels en video’s met jullie te delen over 2018. Dus hou jullie klaar, want onder meer de beste boeken van 2018 en de meest teleurstellende boeken staan nog op de planning. Maar vandaag wil ik het met jullie graag hebben over cijfers! Mijn boekenjaar in cijfers! 

My year in books – Goodreads

I read 101 books in 2018. I have never read so much books! I remember when I reached my initial goal of 52 books by the summer. I could have never dreamed to read 101 books! But what is more important then the number of books is the page count for me. I could have read 101 really short books. But no, I read 35.460 pages in 2018. Which means I read almost 7.000 pages more then the previous years!

Ik las 101 boeken in 2018. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel boeken op een jaar tijd gelezen. Ik weet nog dat ik vlak voor de zomer mijn oorspronkelijke doel van 52 boeken reeds bereikt had. Maar dat het er 101 zouden worden dat had ik echt niet durven dromen. Maar wat voor mij belangrijker is, zijn het aantal gelezen paginas. Het is makkelijk om 100 boeken van 200 pagina’s te lezen bijvoorbeeld. Maar ik les zo waar 35.460 pagina’s! Meer dan 7.000 pagina’s meer dan eerdere leesjaren.

Hebban Challenge – Hebban

This year I participated in the Hebban Challenge.
It contained a list of 50 challenges and I completed 37 challenges.
75%… I am not complaining!

Curious about the books I read for this challenge? Check this page out!

Dit jaar nam ik ook deel aan de Hebban Challenge.
Een lijst van 50 uitdagingen, waarvan ik er 37 wist te volbrengen.
75% voldaan dus … mij hoor je niet klagen!

Nieuwsgierig welke boeken ik las voor deze uitdaging? Neem dan zeker even hier een kijkje

Verbeelding Challenge – Verbeelding.org

I do complain about my Verbeelding Challenge.
For years I have been a enthusiastic participant, but this year for some reason I was slacking.
Kathleen, the blogster behind verbeelding always makes a list of 30 challenges.
I try to accomplish them all…. except this year. I only completed 24 of the challenges.
I know it is still 80% of the challenge… but I just wanted them all.

Curious about the books I read for this challenge? Check this page out!

Ik ben wel erg teleurgesteld in mezelf wat betreft de verbeelding challenge.
Al jaren neem ik enthousiast deel aan deze uitdaging, maar dit jaar was ik precies niet helemaal in form.
Kathleen, de blogster achter verbeelding.org stelt altijd een lijstje met 30 uitdagingen op.
Ik probeer ze altijd allemaal te volbrengen, maar dit jaar lukte me dat dus niet. Ik voldeed maar aan 24 uitdagingen.
Nogsteeds 80% van de uitdaging, maar toch… ik haal bij deze uitdaging zo ontzettend graag 100%. 

Nieuwsgierig welke boeken ik las voor deze uitdaging? Neem dan zeker even hier een kijkje! 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.