December TBR

Posted 14 december 2018 by Silke (boekinwonderland) in TBR, Video / 0 Comments

And then it was December… The last month of the year. My favorite month of the year. But also a month that gives me the heebie-jeebies, because it is the last month to read books in 2018. I know a new year is coming and new months to read new books. But guys, it is the last reading month of 2018! These are the final books I ll be reading this year.

En toen was het plots december. Zonder twijfel mijn favoriete maand van het jaar. Maar ook een maand die me een beetje kriebels geeft op het vlak van lezen. Want het is zomaar de laatste maand van het jaar. De enige maand van het jaar. Dit zijn de laatste boeken van 2018. En ik weet het wel, er komt een nieuw jaar aan. Met weer 12 maanden vol leestijd, maar toch… de laatste boeken van 2018….

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.