November Wrap Up

Posted 7 december 2018 by Silke (boekinwonderland) in Video, Wrap up / 0 Comments

Bye November and lets give December a warm welcome. Because let’s be fair, its the most wonderful time of the year! Bring on those fairy-lights, the mince pies, the hot chocolate and all those warm and cozy moments with your loved ones. But lets not get ahead of our-self, because I am dying to tell you all about the books I read in the month of November. And I read quite a lot….

 

 

Dag november en vooral hartelijk welkom december! Laat ons eerlijk zijn, toch wel de beste maand van het jaar, niet? Laat die kerstlichtjes, kerststol, warme chocolademelk en gezellige familiemomenten maar komen. Maar niet voor we eerst even terugblikken op wat ik allemaal gelezen heb in de maand november. En dat was behoorlijk wat om eerlijk te zijn! Waar een longonsteking al niet goed voor kan zijn….

 

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.