TBR JAR Challenge: Beat the Backlist

Posted 5 december 2018 by Silke (boekinwonderland) in TBR, Video / 1 Comment

I cant believe is drawing to a close! 2018 just flew by! But the end of the year that means… making new resolutions and of course setting new reading goals. In the upcoming weeks I will probably bore you all to death with challenges for the upcoming year. But today I am kicking of 2019 a little early with my TBR Jar Challenge!

Every year I make myself a little TBR Jar with twelve challenges, but I decided that this year I am going to combine two challenges in one. I am going to join Beat the Backlist again and as a handy tool I am going to fill my TBR jar with Beat the Backlist books!

If you are curious about Beat the Backlist be sure the check out Novel Knights blog about it and be sure to sign up. Together we can beat that ever growing TBR pile! 

And now on to the real stuff… the 12 TBR Jar Challenges that will make or break 2019!

 

Ik kan amper geloven dat 2018 op zijn laatste beentjes loopt! Het jaar is echt voorbij gevlogen, toch? Maar het einde van het jaar dat wil natuurlijk ook zeggen. Tijd voor nieuwe uitdagingen en leesplannen! De komende weken zal ik jullie waarschijnlijk rond de oren slaan met posts over de verschillende uitdagingen die ik in 2019 wil aangaan. Maar vandaag wil ik het hebben over een klassieker, namelijk mijn TBR jar Challenge!

Elk jaar maak ik voor mezelf een potje waar ik dan 12 leesopdrachten in post. En dit jaar besloot ik dat ik twee uitdagingen graag wil combineren. Ik wil namelijk terug deelnemen aan Beat the Backlist en als handig hulpmiddel besloot ik mijn TBR Jar mee in de strijd te gooien!

Als je graag wil weten wat Beat the Backlist juist inhoud, neem dan zeker een kijkje op Novel Knights zijn blog en doe gerust mee. Met zijn allen kunnen we die immense, altijd maar groter wordende TBR lijst wel een kopje kleiner maken.

Maar dan nu tijd voor het echte werk… de 12 TBR Jar uitdagingen voor 2019!

One response to “TBR JAR Challenge: Beat the Backlist

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.