TBR Augustus

Posted 3 augustus 2018 by Silke (boekinwonderland) in TBR, Video / 1 Comment

De laatste maand van de zomer is al ingegaan… ongelooflijk toch?
Of ligt dat nu gewoon aan mij?
En tot hiertoe was het een geweldige zomer, toch?

En het is natuurlijk ook weer tijd om een nieuwe TBR te kiezen! De laatste maanden gaat het volgen van een TBR me erg goed af.
Benieuwd of dit in augustus nogsteeds zo zal zijn.

One response to “TBR Augustus

  1. Nee hoor, het ligt niet aan jou. Het gaat echt bizar snel. Normaal werk ik niet met een tbr maar ik denk dat ik deze week wel eens wat boeken uit de kast ga halen omdat ik wil meedoen aan de #ohmybookathon. Die begint donderdag (wanneer ik met een vriendin heb afgesproken) en eindigt zondag. Qua aantal gelezen boeken is het dus misschien niet zo slecht dat we ons afspraakje verzetten. 😉 Hopelijk blijft de tijd voorbij vliegen zodat we elkaar snel kunnen zien.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.