TBR Juni

Posted 1 juni 2018 by Silke (boekinwonderland) in TBR, Video / 0 Comments

En dan staat opeens de zomer voor de deur.
Nu ja, eigenlijk al langer want de laatste twee weken waren toch wel een beetje tropisch te noemen.
Nu zomer of geen zomer… lezen doen we altijd!

Dus hier komt mijn TBR voor juni! Welke boeken staan er op jullie te lezen lijstje voor de maand juni?

0 responses to “TBR Juni

  1. Ik wacht hier in spanning af of het vervolg op Nimmernacht volgens jou even goed is als zijn voorganger. Dat boek vond ik echt zoooooo goed!

    Ondertussen heb ik het al opgegeven om boeken te selecteren aan het begin van de maand. Momenteel ben ik Everless aan het lezen en hierna liggen ook nog Inferno (Julie Kagawa), Hof van Ijs en Sterren, De laatste magiƫr en twee gedichtenbundels van Lars van der Werf op me te wachten. Die hoop ik af te wisselen met boeken uit mijn tbr maar dan gaat het lezen uiteraard wel wat vlotter moeten gaan als in mei.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.