YALFest Vlaanderen + winactie

Posted 5 april 2018 by Silke (boekinwonderland) in Winacties / 0 Comments

Onze noorderburen hebben al enkele jaren geluk, maar dit jaar vallen wij niet uit de boot! Het is eindelijk zover, YALFest komt naar Vlaanderen! En als Antwerpse kan ik het niet laten om extra enthousiast te zijn omdat ze neerstrijken in mijn eigen stad, namelijk hartje Antwerpen!

YALFest ook wel gekend als Young Adult Literatuur Festival is al enige tijd een begrip. Maar tot voor kort moesten we de grens oversteken om ons hartje op te halen een fantastische auteurs en signeersessies. Vanaf dit jaar hoeft dat niet langer, want dit jaar komt er voor het eerst een Vlaamse editie!

Waar? Waar? Waar?

Op 20 april kunnen we als YA fans terecht in het FOMU, ook wel gekend als het Antwerpse fotomuseum om onze fangirl en fanboy harten op te halen aan interviews en signeersessies met enkele succesvolle YA auteurs.

Wie komt er?

En de line-up is echt wel geweldig! Ikzelf ben helemaal dolenthousiast over Tomi Adeyemi. Op dit eigenste moment ben ik haar boek Bloed en Beenderen aan het lezen. Ik kijk er dus enorm naar uit om haar te horen spreken over dit erg originele fantasy boek.

Maar daar eindigt het niet mee! Verder komen ook Sarah Holland, de schrijfster van Everless. Hier boek ligt hier al een tijdje klaar om gelezen te worden! Daarnaast kan je ook kennismaken met Taran Matharu, de auteur van de populaire Summoner serie. Sarah Pinborough, die YA thriller 13 minuten schreef. Laura Steven, wiens debuut Allesbehalve oké in april op de markt verschijnt. En last but certainly not least,  Kass Morgan, de schrijfsters van de populaire 100 serie. Misschien kan ik nog snel vals spelen en enkele afleveringen op netflix meepikken voor YALFest!

In elk geval een indrukwekkende line-up en daar kan jij bij zijn! Tickets zijn verkrijgbaar op de website van standaard boekhandel of…. je kan meedoen aan de website!
In samenwerking met Lannoo mag ik namelijk een volger van mijn blog blij maken met een ticket voor YALFEST Vlaanderen!

Tell me more!

Meedoen is makkelijk! Laat onderaan deze blogpost een berichtje achter met de reden waarom jij dit gratis ticket naar YALFest verdient! Meedoen kan tot dinsdag 10 april middernacht! De winnaar maak ik bekend in de loop van woensdag 11 april!

Ik zou zeggen, veel succes en vooral veel plezier op YALFest! Wie weet lopen we elkaar wel tegen het lijf! Ik ben die dame die voor het eerst in het openbaar gaat vloggen en zich daar waarschijnlijk ontzettend ongemakkelijk bij gaat voelen!

 

0 responses to “YALFest Vlaanderen + winactie

  1. Silke Geven

    Ik maak ook heel graag kans op een ticket, omdat ik Bloed en Beenderen super graag zou laten signeren door Tomi Adeyemi! Ook zou ik heel graag Kass Morgan ontmoeten. Zowel haar boeken als de tv-serie The 100 vind ik geweldig!

  2. Fien De Smet

    Ik zou heel graag kans maken op dit ticket omdat ik van alle auteurs een boek heb en het zou fantastisch zijn om die te laten signeren! Bovendien ben ik heel erg benieuwd naar de goodiebag 😉

  3. Hanne

    Ik zou graag gaan naar het YALFest in Antwerpen omdat er nu eindelijk eentje in België is en ik mezelf nu niet meer moet tegenhouden om naar Nederland te gaan! Het lijkt me een groot boekenfeestje, en als young-adult fan wil je daar gewoon bij zijn en de kans hebben die geweldige auteurs te ontmoeten!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.