One response to “February Haul (De boeken die ik in februari verzamelde)

  1. ‘Ik weet het, daar zou een straf op moeten staan.’ Hahaha, dat ga ik waarschijnlijk ook dit jaar iedere keer denken wanneer ik nieuwe boeken koop terwijl ik het aantal ongelezen eigen boeken wil laten zakken. Ik ga me natuurlijk niet schuldig voelen om boeken die ik krijg of ruil (nogmaals bedankt!) maar voelde me wel een beetje schuldig toen ik zag hoeveel nieuwe boeken ik deze maand binnenkrijg. Ik ga dus schaamteloos de Boekenweek als excuus gebruiken en vergeten dat ik mijn TBD bestelling al een pak eerder deed.

    Maar goed dus dat de vertaling van het vervolg van Nimmernacht nog niet uit is want daar ben ik ook heel benieuwd naar.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.