Sint / Kerstshoppen voor een echte boekenwurm!

Posted 24 november 2017 by Silke (boekinwonderland) in Kerstweek / 1 Comment

Gezien het boekennieuws op een heel laag pitje stond deze maand, gooien we het vandaag over een compleet andere boeg!
Sinterklaas en de kerstman staan voor de deur en dat wil zeggen cadeautjes tijd! Maar wat koop je nu voor een echte boekenwurm? Buiten boeken natuurlijk, want je wil wel een beetje origineel uit de hoek komen niet waar! Waar gaat hun hartje sneller van slaan?  Ik probeer jullie alvast de nodige inspiratie te geven voor fijne cadeautjes deze eindejaarsperiode!

  • Letters and Lights
    In het buitenland zijn ze al een hele tijd ontzettend populair en ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd watertandend naar booktubers zit te kijken met een hele collectie boek-gerelateerde kaarsen. Gelukkig hebben we nu ook een eigen plekje waar we superleuke boek-kaarsen, zepen en geweldig mooie tekeningen kunnen bestellen!
    Ikzelf ben ondertussen de trotse eigenares van een Nightcourt Candle en kan je zeggen ze ruiken heerlijk!
  • Blossom Books
    Blossom books heeft naast een ongelooflijk fijn gamma aan boeken ook een hele leuke webshop met bookish items. Kussens, tassen tot zelf t-shirten allemaal boekgerelateerd kan je in hun gamma vinden!
  • Celebrate books
    Niets maakt aan boekenwurm natuurlijk blijer dan boeken. Of toch? Misschien een boek met een hele hoop fijne goodies erbij? Bij Celebrate books kan je maandelijks een boekenbox bestellen met telkens een ander thema. Of cadeau doen natuurlijk!
  • Booklove¬†
    Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het waarschijnlijk bij booklove vinden. Spiegels, tassen, kussen, agenda’s,….
  • Coffee ‘nd Cookie
    Iedereen die mijn blog al een tijdje volgt weet dat ik ontzettend hou van thee! Mijn hartje ging dus spontaan sneller klopper toen ik ontdekte dat we (EINDELIJKE mag ik wel zeggen) een shop hebben die bookish thee verkoopt. Mijn kerstlijstje staat alvast vol met theesmaakjes!
  • Young Adult Shop
    Voor de fashionista onder de boekenlezers kan je dan weer terecht bij Young Adult Shop. Zij hebben heel wat t-shirts en juwelen in boekenthema!

 

One response to “Sint / Kerstshoppen voor een echte boekenwurm!

  1. Al mijn kerstcadeautjes staan al ingepakt klaar. Toen ik een blogpost uitwerkte met Cadeautjes voor boekenfans kwam ik echter nog een aantal dingen tegen die ik zelf ook wel zou willen krijgen. Altijd gevaarlijk zo’n lijstjes. Emmy’s webshop staat er ook tussen. Zelf heb ik twee van haar kaarsen, een button en een portret.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.