One response to “T5W: vampiers

  1. Cath en Bones zijn zo leuk. Ik heb hier nog een aantal ongelezen boeken liggen uit die serie dus die daar hoop ik binnenkort nog eens in verder te kunnen lezen. Wat True Blood betreft kan ik me nog steeds niet neerleggen bij het einde. Ik vond het leuk tot en met boek 9 (de eerst vier waren idd wel de beste) maar dan werd het steeds minder. De tv-serie vond ik ook geweldig. Eric! Eric! ERIC! Die dus ook. (ik was hier een beetje aan het souffleren toen ik merkte dat je niet op zijn naam kon komen. 🙂

    Je blijft hier trouwens maar boeken opsommen die ik zelf ook super vond. Die trilogie van Deborah Harkness vond ik echt tof. Twilight blijft voor mij ook een plaatsje verdienen in een vampieren-lijstje vermits ik dankzij deze boeken het Paranormal Romance genre heb ontdekt.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.