KW: T5W: reeksen 2016

Posted 23 december 2015 by Silke (boekinwonderland) in Top 5 woensdag, Uncategorized / 0 Comments

We zijn alweer woensdag en Lainey van Ginger reads Lainey daagt ons vandaag uit om al eens vooruit te blikken naar 2016! Welke reeksen willen we graag in 2016 lezen. Een makkelijk onderwerp voor mij want ik heb behoorlijk veel reeksen die ik nog moet beginnen te lezen. Dus met een beetje schaamrood op de wangen stel ik jullie mijn reeksen voor 2016 voor!

5. De kronieken van Kvothe– Patrick Rothfuss
de naam van de wind

Ik ben nooit een grote fantasie lezer geweest en als ik het al las dan was het meestal eerder in het YA genre. De enige volwassen fantasieverhalen die ik reeds las waren het spel der tronen en the sword of thruth. Maar ik hoorde zoveel goede dingen over de naam van de wind dat ik me er in 2016 echt aan wil wagen!

4. Falling kingdoms – Morgan Rhodes
9200000009985391

De organisatrice van T5W is een grote fan van deze reeks. Ooit zag ik een van haar videos waarin ze 5 redenen gaf waarom je Falling kingdoms gelezen moet hebben. Ik heb na het zien van de video toen onmiddelijk de twee eerste delen van de reeks gekocht. Het wordt dus hoog tijd om te ontdekken of ze gelijk heeft!

3. In de ban van de ring – JRR Tolkien
1001004011558923

Ik weet het, dit is een klassieker die iedereen gelezen zou moeten hebben. En het ligt er niet aan dat ik het niet geprobeerd heb. Ik heb het reeds verschillende keren geprobeerd, maar telkens liep het op een sisser af. Ik heb dit jaar echter aan mijn echtgenoot beloofd dat ik Lord of the rings zou lezen en uit zou lezen. Duimen jullie mee voor mij?

2. De glazen troon – Sarah J Maas
9200000022055442

Toen ik een hof van doorns en rozen las had ik nog nooit van Sarah J Maas gehoord. Maar ik hield zo van haar schrijfstijl dat ik onmiddellijk het eerste deel in de glazen troon serie aankocht. Sindsdien ligt het op mijn gigantische TBR stapel op mij te wachten. Hoog tijd dus om te ontdekken of mijn liefde voor Sarah J Maas verder gaat dan alleen hervertellingen?

1. De Lunar Chronicles – Marissa Meyer
cinder

The lunar chronicles en ik hebben een beetje een geschiedenis. Ik heb verschillene delen van de reeks gelezen, maar nooit helemaal en nooit in de juiste volgorde. Mijn belangrijkste doelstelling voor 2016 is dan ook alle delen in chronologische volgorde te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.