KW: T10D: Mijn wensenlijstje voor de kerstman

Posted 22 december 2015 by Silke (boekinwonderland) in Top 10 dinsdag / 0 Comments

Santa baby, slip a novel under the tree, for me
I’ve been an awful good girl
Santa baby, and hurry down the chimney tonight
 Santa baby, a series of young adult books, paranormal
I’ll wait up for you dear
Santa baby, and hurry down the chimney tonight
 Think of all the fun I’ve missed
Think of all the fellas that I haven’t kissed
Next year I could be oh so good
If you’d check off my booklist

Om maar te zeggen dat de dames van The Broke and the bookish graag willen weten waar de kerstman ons mee kan blijmaken dit jaar. Wel lieve kerstman… hier komen mijn 10 cadeautips voor jou:

10 Ik geef je de zon van by Jandy Nelson
9200000036370805

Dit boek wordt omschreven als het ideale verhaal voor fans van John Green en Rainbow Rowell. Dat ben ik! Dus ik heb zo een vaag vermoeden dat er niets kan misgaan moest ik dit boek met een grote strik onder mijn kerstboom vandaan toveren?

9 De lunar Chronicles door Marissa Meyer
cinder

Ik heb het al eens eerder gezegd, de Luner chronicles en ik hebben een rare geschiedenis. Maar in 2016 ben ik van plan om de ganse reeks in chronologische volgorde te lezen. Het zou dus best wel handig zijn als ik de ganse serie ook effectief in mijn bezit had?

8 Leven en dood door  Stephanie Meyer
download (19)

Misschien herinnert de kerstman zich nog wel dat ik ooit een jonge dame was die ‘s nachts droomde van Edward Cullen. Misschien weet hij zelfs nog dat ik twilight toen aan hem gevraagd had. Een hoge portie nostalgie dus als ik life en death onder de kerstboom zou vinden!

7 Obsidian door Jennifer L. Armentrout

download (20)
Heel wat vriendinnen en bloggers blijven deze serie aanraden. Jennifer L. Armentrout staat al lange tijd op mijn uit te proberen lijstje. Als de kerstman wil dat ik iets nieuws uitprobeer dan mag hij altijd het eerste deel van de Lux series door de schoorsteen gooien.

6 Illuminae door Jay Kristoff and Amie Kaufman
9200000035601845

Raar maar waar, het verhaal van dit boek intresseert me bitter weinig. Waarom ik het dan toch zo ontzettend graag wil lezen? Omdat ik dol ben op het concept. Ik lees ontzettend graag boeken die opgebouwd zijn als dossiers en gevuld zijn met mails, krantenartikels, verslagen, etc… En net om die reden wil ik dat de kerstman dit boek voor me onder de boom legt. Dit boek moet op papier gelezen worden!

5 Elke dag door David Levithan
9200000011135828

Ik heb nog nooit een boek gelezen van David Levithan. Tot een paar maanden geleden had ik zelfs nog nooit van hem gehoord. En toen begonnen mijn favoriete booktubers lof over hem te zingen en moest ik hem wel opnemen in mijn kerstlijstje.

4 The art of being normal door Lisa Williamson

9200000032859357
Nog een boek waar ik enkel en alleen nog maar goede reviews heb over gelezen. Het onderwerp van dit boek is transgender zijn en wat dit betekend in het dagelijkse leven. Het onderwerp intrigeert mij. Dus als de kerstman het belangrijk vind dat ik iets opsteek van een boek dan mag hij me altijd the art of being normal schenken.

3 November 9 door Colleen Hoover
download (21)

Een nieuw Colleen Hoover boek en het gaat over een schrijver…. Een schrijver….. moet ik de kerstman nog meer redenen geven waarom ik dit boek nu nodig heb?

2 Blue Lily, Lily Blue by Maggie Stiefvater
download (22)

Het derde deel in de Raven series en het enige deel dat ik nu nog moet lezen. (Nu ja, het enige deel dat ik nu nog kan lezen, want the raven king komt pas uit in 2016.) Dus om de wachttijd wat te verzachten, graag het derde deel, Meneer de kerstman!

1 De rest van de reizigers reeks by Diana Gabaldon
9200000038695190

Lieve kerstman, ik ben echt een heel, heel braaf meisje geweest dit jaar. En ik wil zo graag gans de reeks in mijn boekenkast hebben staan. Het spijt me lieve kerstman, ik ben een verslaafde!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.