KW: Cadeaus voor boekenliefhebbers

Posted 18 december 2015 by Silke (boekinwonderland) in Kerstweek / 0 Comments

Ho, Ho, Ho!
Aan iedereen alvast schitterende feestdagen toegewenst!
Vanaf vandaag start de boek in wonderland kerstweken! Van 18 december tot en met 1 januari kunnen jullie hier terecht voor een dagelijkse post! Dus bereid je maar voor op 14 dagen vol tags, boekreviews en memes, allemaal in een feestelijk jasje natuurlijk!  En vandaag vallen we onmiddelijk met de deur in huis, namelijk cadeautjes!

Kerst staat nu bijna voor de deur en waar maak je een boekenwurm nu echt blij mee onder de kerstboom? Ik sprokkelde alvast enkele ideetjes bij elkaar!

wasknijperlampje

Wasknijperleeslampje

Niets leuker toch dan lekker lezen in bed? Maar wat als je partner wil slapen? Dan kan je grote leeslamp natuurlijk niet aan! Met dit schattige leeslampje kan je rust verder lezen, zonder je partner te storen. En het kan ook overal mee naartoe!

il_570xN.839790752_eg74

Kaarsen met boekengeur

Ik heb mijn oog al een tijdje op de kaars die naar Sherlock Homes zijn bureau ruikt. Maar alle boekenwurmen kunnen hier hun hartje op halen. Wil je graag dat je woonkamer naar the shire ruikt? Of droomde je al lang van een avondje in Winterfell. Deze kaarsen van frostbeard brengen je zeker in de stemming!

stickys

Sticky bookmarks

Ik zit regelmatig in de aanslag met een potlood om mijn favoriete passages of mooie zinnen aan te duiden. Maar deze post its zijn helemaal geweldig!

 

Reading-klein

Shut up I ‘m reading kop

Niets heerlijker  dan ontspannen met een kop koffie, thee of zelfs warme chocolademelk te genieten van een goed boek. Niets irritanter dan gestuurd worden terwijl je net in dat spannende hoofdstuk zit. Met deze mok is het probleem meteen opgelost. Gewoon even omhoog houden en iedereen weet dat ze je gerust moeten laten!

snow_white
Sprookjesthee

En nu je die kop toch hebt, kan je maar beter er ook meteen lekkere thee in maken niet? En niet zomaar thee, sprookjesthee. Heb je vandaag zin om Assepoester te zijn en te genieten van pompoen en kersen? Of voel je er meer voor om net als Alice te verdwalen in wonderland met een lekkere kop rooibos appelthee?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.