Wat ik las in oktober!

Posted 10 november 2015 by Silke (boekinwonderland) in Wrap up / 0 Comments

De maand oktober is voorbij gevlogen! Het einde van het jaar komt nu echt met rassé schreden dichterbij en ik wil nog zoveel lezen in 2015! Maar daar gaan we het nu niet over hebben. Neen, vandaag deel ik met jullie de boeken en graphic novels die ik in oktober uitlas! In totaal 5 boeken en 3 strips!
Voor we beginnen nog een klein aandachtspuntje. Ik link de titel van het boek altijd met een review, als ik er een schreef. Bij sommige boeken zal je merken dat je doorverwezen wordt naar mijn Engelstalige site Book in wonderland. Hier vind je meer reviews terug. (Boeken die nog niet vertaald zijn review ik namelijk niet in het Nederlands.)

eerst en vooral las ik De verre kust. Ik probeer elke maand een boek uit de outlander series te lezen. Dit was het vierde boek in de reeks en net als de vorige drie boeken vond ik het geweldig. De outlander boeken zijn behoorlijk dikke monsters, dus duurt het altijd een tijdje voor ik ze uitgelezen heb. Voor ik er echt erg in had was het al midden oktober!

En midden oktober kreeg ik bezoek van het busje van post. Een bestelling van amazon, daar gaat mijn hartje altijd harder van slaan! Ik had een aantal boeken bestelt en door een interessante aanbieding van 3 boeken voor 15 pond bestelde ik het boek How I Lost you ineens mee. De korte inhoud trok me zo aan dat ik onmiddelijk begon te lezen. Jammer genoeg kon het boek me niet bekoren.

Gelukkig had ik nog iets anders om naar uit te kijken. Ik stond al een tijdje op de wachtlijst om het nachtcircus te lenen bij de bibliotheek. Ik kreeg eindelijk een berichtje dat het boek op mij lag te wachten. Wat een speciaal en vooral erg magisch boek!

En toen werd het echt tijd om wat enge boeken te lezen om in de Halloween sfeer te belanden. Het eerste boek waar ik mee begon was the dead house. Dit boek staat al op mijn te lezen lijstje van de dag dat Dawn (de schrijfster en een van mijn favoriete booktubers) aankondigde dat het boek ging uitgegeven worden. Het boek was net wat ik nodig had. Spannend, eng en perfect voor de tijd van het jaar!

Ik wou erg graag in de sfeer van Halloween blijven dus begon ik daarna aan Anna dressed in blood . Ook dit boek verbleef al een hele tijd op mijn te lezen lijstje. Hoog tijd dus om eraan te beginnen. Ik vond het een erg leuk verhaal om te lezen. En heb mezelf onmiddelijk op de wachtlijst geplaatst om dit boek te lenen in de bib.

Tussendoor las ik de eerste drie delen van Saga. Wat een episch verhaal! 2015 is het jaar dat ik voorzichtig het graphic novel segment begin te ontdekken. En saga was echt een aangename verrassing. Ik kan niet wachten om verder te gaan met de serie!

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat oktober een goede leesmaand voor me was!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.